روش های صادرات صیفی جات به روسیه

روش های صادرات صیفی جات به روسیه

در سالهای اخیر، تجارت صیفی جات به عنوان یکی از صنایع پرسود و درحال توسعه در نظر گرفته می شود. افزایش صادرات صیفی جات به دلیل تقاضای بالای این محصولات در روسیه می باشد. اگر چه روسیه دارای پتانسیل بالای کشاورزی است اما در تولید صیفی جات کمی دچار مشکل می باشد. البته ناگفته نماند که اتحادیه جماهیر شوروی اقداماتی مختلفی را مانند: مدرن کردن تجهیزات کشاورزی و ارائه تسهیلات مختلف برای تولید کنندگان و … برای کاهش وابستگی به واردات صیفی جات انجام می دهد. شرکت نوبر سبز کیخا با مدیریت صحیح و دستگاه های پیشرفته کشاورزی صیفی جات مختلفی را تولید و به صورت کاملا استاندارد بسته بندی می کند. بسته بندی های استاندارد به تولیدکنندگان کمک می کند تا محصولات کشاورزی را تازه به دست مشتریان برسند. صادرات نیاز به زیر ساخت های مختلفی دارد که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد.

برای صادرات صیفی جات به روسیه باید چه کار های را انجام دهیم؟

صیفی جات عمدتا شامل: فلفل دلمه، بادمجان، خیار، گوجه فرنگی، کلم و … می باشد. که ابتدا برای صادرات شما باید بازارهای میوه و تره بار روسیه را بررسی کنید و براساس نیاز های این بازار ها محصولات خود را تولید و در بازار های میوه و تره بار عرضه کنید. به طور مثال شرکت نوبر سبز کیخا با عرضه انواع محصولات کشاورزی به عنوان یکی از تامین کننده های بزرگ بازار میوه تره بار روسیه می باشد. روسیه معمولا در بخش تولید صیفی جات کمی دچار مشکل است و تجارت این محصولات می تواند برای شرکت شما بسیار پرسود باشد.

ثبت کسب و کار

شما برای صادرات نیاز به ثبت تجارت خود در وزارت بازرگانی (DGFT) دارید. وزارت بازرگانی (DGFT)  یک کد 10 رقمی IEC منحصر به فرد را به شما خواهد داد. بعد از دریافت کد 10 رقمی شما باید فرم ANF2A را پر کنید و سپس به وزارت بازرگانی (DGFT) ارسال کنید. شما باید به همراه این فرم کارت PAN مورد تایید، جزئیات حساب بانکی و RS را به وزارت بازرگانی جهانی ارائه دهید. آخرین مرحله ثبت نام در شورای ارتقای صادرات (EPC) می باشد که به شما امکان صادرات به سایر کشور ها را می دهد.

صادرات صیفی جات 3 - روش های صادرات صیفی جات به روسیه

راه اندازی دفتر

دفتر ها مکان های هستند که شما می توانید در این مکان ها قرارداد های خود را تنظیم کنید. شما می توانید  این مکان ها را در بازار ها یا ساختمان های بزرگ و شیک راه اندازی کنید. صادرات محصولات کشاورزی به دلیل اینکه شما با شرکت های خارجی ارتباط دارید بهتر است که مکان شیک و جذابی را برای محیط کاری خود انتخاب کنید.

بسته بندی و قیمت گذاری

بسته بندی یکی از قسمت های بسیار مهم صادرات محصولات کشاورزی می باشد. زیرا بسته بندی های استاندارد سبب می شود تا محصولات تازه به دست مشتریان برسند. هر چقدر که نیروی انسانی در این بخش کمتر استفاده شود و شما به جای نیروی انسانی از دستگاه های مدرن برای بسته بندی استفاده کنید؛ کیفیت بسته بندی شما بالاتر خواهد بود.

نکته مهم بعدی قیمت گذاری محصولات می باشد. قیمت گذاری به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین آنها می توان به هزینه تولید محصولات، هزینه بسته بندی آنها، هزینه حمل و نقل و ارسال آنها به کشور مقصد (روسیه) و … اشاره کرد. اگر در این بخش اشتباهاتی رخ داده شود ممکن از شرکت شما را تا مرز ورشکستگی نیز ببرد. بنابراین محاسبات قیمت گذاری را چند بار با حسابداران شرکت خود چک کنید و سپس آنها را به شرکت های خارجی اعلام کنید.

عقد قرارداد

مرحله بعد از قیمت گذاری عقد قرارداد با شرکت های مختلف در کشور مقصد (روسیه) می باشد. سعی کنید برای عقد قرارداد مدیرعامل و هیئت رئیسه شرکت خارجی را به دفتر خود دعوت کنید تا بتوانید نمونه های از محصولات خود را به آنها نشان دهید. نشان دادن محصولات سبب می شود تا شرکت های خارجی اعتماد بیشتری به شما کنند و سریع تر با شما قرارداد ببندند.

صادر کردن محصولات و هماهنگی با گمرک

شما برای صادرات محصولات کشاورزی قبل از بستن قرارداد با شرکت های خارجی به دریافت مجوز های لازم از گمرک نیاز دارید. پس از دریافت مجوز های لازم شما می توانید از طریق سه روش حمل نقل دریایی، زمینی و هوایی محصولات کشاورزی را برای روسیه صادر کنید.

برخی مشکلات صادرات

صادرات محصولات مشکلات زیادی دارد که از مهمترین آنها می توان به نوسانات ارزی، هزینه بالای تولید محصولات، هزینه زیادی حمل و نقل، نبود امکانات کافی جهت ارسال محصولات و … اشاره کرد. متاسفانه در سالهای اخیر قیمت ارز نوسانات زیادی دارد و اگر شما تجربه کافی در این بازار را نداشته باشید به سرعت ورشکسته خواهید شد بنابراین قبل از وارد شدن، به تجارت محصولات کشاورزی ابتدا در این زمینه مطالعه زیادی داشته باشید.

سخن آخر

همانطور که گفته شد، تجارت صیفی جات یکی کسب و کار های پرسود می باشد؛ اما پرسود بودن این کسب و کار به تجربه و محاسبات دقیق شما بستگی دارد. امیدوارم که این مقاله توانسته باشد شما را با نحوه صادرات صیفی جات آشنا کند.